hemsidadd

 

 

Valpar

 

 

Vi fick valpar den 13/2-2011. Valparna blir leveransklara strax före påsk. Mer om hundarna vi har parat hittar ni i vår blogg. Valparna är i nuläget tingade. Ni är välkomna att höra av er till mig på tel 08-188890 (hemtel) om ni vill köa vid ev återbud. Vi önskar valpköpare som är intresserade av utställning och/eller agility, lydnad, bruks...

 

 

C-kullen

 

Fyra tikar och två hanar föddes den 30 april. Tre med stubb och tre med långsvans. Alla mår bra. Tre bruna med lite vita tecken, två bruna med mycket vita tecken och en vit med bruna tecken.

 

Klicka HÄR för att se bilder.

 

dsc_6064

Perro Rizados Advina

 

Flera CK:n samt BT-placering på utställning

 

HD B-B

Ögon UA

Thyroidea UA

 

Dezzi är också en väldigt välbyggd tik med mycket kropp och kraftig benstomme. Hon är bra konstruerad fram och bak och har ett mycket vackert huvud och bra päls. Vikt 18 kg och höjd 43 cm.

 

Dezzi har mycket energi, är framåt och är en extremt social perro. Hennes fodervärdar är inte tränings/tävlingsintresserade, men vi tror att hon skulle vara en perfekt tävlingshund. På en av våra valpträffar gick hon ett anlagsspår i viltspår och hon spårade suveränt bra.

 

 

 

 

 

 

dsc_3868

bruno

Hurråsens Micke Modig

 

Godkänt sim- och livräddningsprov (inoff)

 

HD A-A

Ögon UA

Thyroidea UA

 

Bruno är väldigt bra exteriört. Han är inte utställd så många ggr ännu, men har fått hp i juniorklass. Jättevackert huvud, mycket bra proportioner, vacker färg och päls. Höjd ca 48 cm. Vikt 21 kg.

 

Bruno är en jättetrevlig perrokille som är lätt att ha och göra med. Han "arbetar" tillsammans med matte och husse, så han är van vid kontor, verkstad samt "dagis". Även Bruno har mycket energi och leklust. Han är inte lika labrador social som Dezzi utan mer perrosocial. Gillar att kela med människor.

 

Brunos pappa är svart och mamma vit-svart.

 

dsc_5845

 

 

D-kullen

 

En tik och sex hanar föddes den 8 maj. Fem valpar med stubb och två med lång svans. En svart med mycket vita tecken, en svart med lite vita tecken, en brun med lite vita tecken, en beige och tre vita. Alla mår bra.

 

Klicka HÄR för att se bilder.

 

dsc_5827

SUCH NUCH

Perro Rizados Anselma

 

Godkänt anlagsprov i viltspår

1-pris i lydnadsklass 1

 

HD B-B

Ögon UA

Thyroidea UA

 

Zelma är en välbyggd tik med fantastiska rörelser och proportioner, superbra överlinje, mycket massa och med ett väldigt vackert, feminint huvud. Söt. Vikt 17-18 kg och höjd 42,5 cm. Hon blev utställningchampion två dagar efter hennes 2-års dag.

 

Hon är en perfekt arbetshund då hon alltid vill vara till lags och älskar att träna. Hon är pigg och glad även om hon är lugn inomhus. Hon är en riktig kelgris, men när hon träffar främmande människor vill hon helst komma fram själv.

 

Mamma är brun-vit, pappa vit-brun, mormor brun-vit, morfar brun, farmor brun, farfar brun.

 

 

 

dsc_5719

dsc_3552

SUCH ESCH

Pontlajac de Ubrique

 

Godkänt sim- och livräddningsprov (inoff)

 

HD A-A

Ögon UA

Thyroidea UA

 

Léon importerades från Spanien för ett år sedan. Svansen är kuperad i Spanien. Han är ca 50 cm hög.

 

Léon är en otroligt lugn och stabil herre. Han är också social. Han ser bra ut exteriört och är både spansk och svensk utställningschampion. Han har en jättevacker päls utan lika mycket underull som Zelma har.

 

Léon har ett antal kullar tidigare och har lämnat sociala, energiska valpar med mycket motor (bl.a. vår Tiza).

 

De kan bli både långa och korta svansar i kullen. Det ska bli spännande att se färgerna på valparna då Léon har lämnat valpar i alla perrons färger.

 

dsc_3551

 


Copyright © Julia Kriström 2006-2009 | 1280x1024 | Css | IFrame | Unika besökare sen 24/5-06: