hemsidadd

 

 

Om oss

 

 

 

Vi som har förälskat oss i rasen Perro de agua Espanol/spansk vattenhund är Julia Kriström och Åsa Blomqvist. Jag, Åsa, är Julias mamma. Efter lång väntan fick vi Lyttas Beatric "Trizza" från Tanja Sandsboe i Norge. Vi hade inte kunnat få en bättre hund. När Trizza var ca 2 år fick hon valpar och vi behöll en av dem, Zelma, och har en annan av valparna, Dezzi, på halvfoder. I december-06 fick vi godkänt kennelnamn - Perro Rizados. Perro Rizado betyder krullig hund på spanska och vi läste någonstans att det är ett av rasens smeknamn i Spanien. Vi har en liten uppfödning i hemmiljö. Vi tränar/tävlar i viltspår, lydnad, agility, juniorhandling och utställning med våra hundar.

 

Vill ni veta mer om våra hundar eller rasen Perro de agua Espanol så får ni gärna kontakta oss. Ni kan också gå in på Svenska Perroklubbens hemsida och läsa. Adressen finns under Länkar.

 

dsc_9401

Åsa

dsc_8235

Julia

 

Jag, Åsa, har tidigare haft hund och ägnat mig mycket åt hundar. Julia har velat ha en hund så länge hon har kunnat prata...

 

Familjen består också av killar; Arne, Jimmy, Jens och Kalle kanin. Jimmy har flyttat hemifrån, men de övriga bor tillsammans med oss. 

 

Vi bor i ett kulturhus som heter Stora Alphyddan, i Gröndal i Stockhlm. Gröndal ligger 20 minuters promendväg från Södermalm.

Trots att det är så centralt så finns det många grönområden här och likaså vatten.

Vi bor bredvid sjön Trekanten och några minuters gångväg från Mälaren. Trizza och Zelma älskar vatten,

så det blir mycket badande.

 

 

dsc_7337

 


Copyright © Julia Kriström 2006-2009 | 1280x1024 | Css | IFrame | Unika besökare sen 24/5-06: